Taller 8 Març 2017

Resum propostes intervenció BP_01_03_2017.jpg

Projecte Fem la memòria del Bon Pastor

Síntesis taller 8/2017: Resum tallers anteriors i 1r retorn formal de propostes

Data: 1 març 2017.

Lloc i durada: Biblioteca Bon Pastor. Inici a les 19:10, final 20:30 hores.

Resum propostes intervenció BP_01_03_2017

Assistents veïns: Josep, Ferran, Josep Maria, Ani, Mari, Dorinda, Paquita, Salvador, Alberto i Antonio. Cr Polis: Mónica, Javier, Xavi i Tomeu

foto1_taller_01_03_2017.jpg

Objectius: Recordar les idees i formes treballades en tallers anteriors i presentar algunes propostes formals elaborades des de CR Polis, per debatre tant les propostes com la manera de treballar en properes sessions.

Desenvolupament: Es mostra als assistents un resum dels objectius i les formes proposades per als 12 espais indicats en els quatre tallers anteriors (octubre-novembre de 2016) dedicats a la concreció de les formes d’intervenció. Aquest resum (veure: Resum propostes intervenció BP_01_03_2017.pdf) es distribuiex entre els assistents, alhora que es projectat en pantalla.

foto2_taller_01_03_2017.jpg

A partir del resum dels 12 espais, s’exposen alguns dibuixos elaborats des del CR Polis que recullen algunes propostes per alguns del espais esmentats en el resum. A tall d’exemple es mostren uns dibuixos de la passera del riu, del mur del marge dret del riu i de les parets del poliesportiu.

foto4_taller_01_03_2017.jpg

Finalment s’exposen algunes propostes formals que resolen l’objectiu d’evitar la disgregació i la suma d’accions disperses de les intervencions en els 12 espais indicats. Aquesta idea, expresada com a “buscar una unitat” en els tallers anteriors, es retornada amb una proposta elaborada des del CR Polis que proposa un sistema amb l’us de l’acer corten, com a material per a la intervenció, alhora que recull algunes solucions de senyalètica, aprofitant algunes propostes ja existents a la ciutat.

proposta grafica centro blanco 2.jpg

proposta grafica centro blanco 3.jpg

proposta grafica.jpg

 

proposta tipogràfica centre civic.jpg

senyaletica.jpg

Conclusions i acords

Les propostes presentades són ben valorades entre els assistents. De cara a com treballar en les properes sessions, s’acorda:

  • Presentar els projectes per als diferents espais senyalats, per a ser debatuts en propers tallers, amb la finalitat de recollir les esmenes a considerar i ser retornats de nou si cal.
  • Mostra més d’un projecte/espai per sessió, reservant a un taller complet aquells espais que requereixin de més debat (p. ex. Monument bombardejos 1937).
  • Mentrestant, l’equip Cr Polis, acabarà de formalitzar els projectes que ja hagin estat debatuts i donats per “acabats”, per a ser despres presentat a la resta del barri i a districte.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s