TROBAR FRASES A COL·LOCAR AL MUR DEL RIU . Projecte Fem la memòria del Bon Pastor Síntesis resultats taller 9/2017: Concreció formes intervencions. 22 juny 2017.

001TALLER-22JUNY-2017.jpg

Lloc i durada: Biblioteca Bon Pastor. Inici a les 19:10, final 20:45 hores.

Assistents veïns: Virginia, Ferran, Salvador, Mari, Josep Maria, Antonio, Josep, Paquita, Pepín i tres nois i una noia adolescents. Cr Polis: Xavi i Tomeu

Objectius:. L’objectiu del taller és recollir propostes de frases o paraules per a col·locar en el mur del riu Besòs. Aquest taller és continuació de la idea acordada en tallers anteriors, vers la intervenció en el mur del marge dret del riu Besòs, consistent en escriure una frase o algunes paraules, amb un missatge de benvinguda al barri i d’invitació a visitar-lo.

Desenvolupament: La sessió es desenvolupa  de manera que cada un dels assistents enceta una ronda dient una paraula, a la que segueix una altra, dita pel següent i així successivament fins arribar a l’últim assistent o quan es consideri la frase acabada. Cada paraula es anotada al moment, en un processador de text, el resultat del qual es projectat simultàniament en una pantalla de la sala.

Es va alternant la manera d’apuntar les paraules: en veu baixa a la persona del costat, en veu alta, escrivint-la a l’ordinador directament. Un cop es recull una dotzena de frases, es comença a debatre la idoneïtat de les frases apuntades, per assolir l’objectiu del missatge a donar, modificant, reagrupant o eliminant algunes d’elles. Un cop realitzat  el debat s’acorden considerar les frases següents.

 00TALLER-22JUNY2017.jpg

Conclusions. Frases a considerar:

Bon Pastor batega il·lusió

Bon Pastor…, atreveix-te!

Bon Pastor està viu

Bon Pastor és viu

Bon Pastor acollidor

Bon Pastor, porta de Barcelona

Bon Pastor batega. Porta de Barcelona

Bon Pastor és viu. Porta de Barcelona

Somniar despert és possible a Bon Pastor

Bon Pastor. Port de Barcelona

Al final de la sessió també s’apunta la possibilitat d’escriure “Bon Pastor” en grandària de lletra més gran i la resta de paraules sorgides (batega, viu, porta, somniar, atreveix-te…)  en una grandària més petita, al voltant i al llarg del mur.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s